Een brandweerfeest op een bijzondere locatie

Alle kinderen mogen zich verkleden als brandweerman en brandweervrouw. In deze schatkist zitten er, naast versiering, verkleedkleren en knutselspullen, ook heel veel spelletjes die passen bij het brandweerthema. Denk hierbij o.a. aan: Brand blussen met emmers, Brand blussen met brandweerspuit, Kat uit de boom redden, Ontruimingsoefening, Prik de ladder op de brandweer, een Brandweerquiz, Ontsnappen aan rook en een stoere Brandweer hindernisbaan.

Geschikt voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar. Geef bij de bestelling aan om hoeveel jongens en meisjes het gaat en hoe oud ze zijn (i.v.m. de kledingmaat).

Trainen op het terrein van het Veiligheidscentrum in Vlissingen

brandweer trainingscenter Het Trainingscentrum Vlissingen is gelegen aan de buitenhaven van Vlissingen. Het oefenterrein beschikt over diverse oefenobjecten waaronder huizen, auto’s en twee trein compartimenten die gebruikt worden voor brandweer trainingen, BHV- en EHBO cursussen. Het centrum beschikt ook over les lokalen. De kinderen mogen een leslokaal gebruiken voor het kinderfeest. Dit leslokaal kijkt uit op het oefenterrein. Hierdoor kunnen de kinderen vanuit het lokaal vaak mensen in pakken zien die branden aan het blussen zijn. De kinderen krijgen een rondleiding over het terrein van een trainer. Ze krijgen ook de mogelijkheid om zelf een brandje te blussen (onder begeleiding). Daarnaast krijgen de kinderen een demonstratie te zien. 

Wil jij een brandweerfeest vieren bij het Trainingscentrum in Vlissingen? Klik dan op bestellen.

Op dit moment is het niet mogelijk om het brandweerfeest te vieren bij het Veiligheidscentrum in Vlissingen i.v.m een te kort aan personeel. We kunnen wel meedenken over andere bijzondere locaties waar dit feest gehouden zou kunnen worden.  

Feestkist reserveren

Prijzen voor dit feest:

Trainingscentrum Vlissingen

1 begeleider

2 begeleiders

6 kinderen, 2 uur € 293,= € 343,=
6 kinderen, 3 uur € 323,= € 398,=
6 kinderen, 4 uur € 353,= € 453,=
8 kinderen, 2 uur € 297,= € 347,=
8 kinderen, 3 uur € 327,= € 402,=
8 kinderen, 4 uur € 357,= € 457,=
10 kinderen, 2 uur € 301,= € 351,=
10 kinderen, 3 uur € 331,= € 406,=
10 kinderen, 4 uur € 361,= € 461,=

We gaan uit van een feestje van 2 uur. Wanneer je graag wilt dat we langer blijven of dat er een extra begeleider komt, dan hanteren we een uurtarief van 25 euro per extra uur per begeleider.
Elke extra feestvierder kost € 5 extra. 

Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

 • De feestkist te laten bezorgen.
 • Een thema taart te laten maken.
 • Traktaties te laten maken voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, school of vereniging.
 • Een feestruimte op een (bijzondere) locatie te reserveren.
 • Twee begeleiders in te huren zodat jullie bijna niks meer tijdens het feestje hoeven te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging geheel aan ons over.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Feest garantie

Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke feest pas echt groot wordt als jij geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering.
Uniek in Nederland: Alleen Elkedagfeest.nl biedt de feest garanties. Dit zijn garanties die het verjaardagsfeest voor jouw kind tot een succes maken.

 • Unieke feestkisten: Onze feestkisten zijn heel erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen, een cadeautje voor de jarige, naamstickers, diploma's, verjaardagskaart tot zelfs pleisters in het thema.
 • Samenwerking met bijzondere locaties: Een thema kinderfeest vieren op een bijzondere locatie is mogelijk door onze samenwerking met diverse partners.
 • Mogelijkheid tot maatwerk: Wij kunnen ook een feest op maat voor u organiseren en uitvoeren.
 • Bezorgen en ophalen: Wij kunnen de feestkist bij u thuis bezorgen en ophalen.
 • Begeleiders beschikken over relevante diploma’s.
 • Alles voor het feest op één adres te boeken: Je kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een thema taart, uitdeelcadeautjes in het thema, feestartikelen en bijvoorbeeld schminken.
 • Zorgeloos feest vieren, ook als ouder. We kunnen de hele organisatie en uitvoering van het feest voor u regelen.

Welke feestkisten op bijzondere locaties zijn er?

Feestkist reserveren

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door Elkedagfeest.nl. Elkedagfeest.nl vraagt een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. Elkedagfeest.nl kijkt de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.


Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 150 km van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per km, exclusief eventuele tolgelden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier.

Wil je een ander tof jongens thema?

Kijk dan ook eens bij Piratenfeest of Ridderfeest