Afdrukken
Hits: 6076

Zeemeerminnenfeest op een bijzondere locatie

 

Alle meisjes mogen zich verkleden als echte zeemeerminnen. Als er ook jongens zijn uitgenodigd kunnen die zich verkleden als piraat. Eerst worden er verschillende spelletjes en knutsels gedaan in het thema onderbegeleiding van de begeleider van Sprookjesverjaardag en Elkedagfeest. Dit kan in de ruimte naast het zwembad, maar met mooi weer natuurlijk ook op het strand. Daarna krijgen de zeemeerminnen/zeemeermannen ook de gelegenheid om in het zwembad Westduin met een echte staart te zwemmen. Naast deze beleving is er ook tijd om leuke onderwaterspelletjes te spelen.

Bij Westduin krijgen de kinderen een beleving van ongeveer 1 uur en mogen ze daarna nog 15 a 20 minuten vrijzwemen. Aan het einde van het zeemeerminzwemmen is er een fotomoment. Deze foto krijgen de kinderen mee naar huis als aandenken van hun fantastische ervaring.

De kinderen moeten in het bezit zijn van hun A diploma. De minimale kleidingmaat is 104 en maximaal 158. Ouders van de kinderen mogen gratis parkeren op het terrein.

Eten is eventueel mogelijk op het strand bij een strand tent of bij Hotel Westduin.

 

Feestkist reserveren

Prijzen voor dit feest:

Zeemeerminspelletjes en zwemmen bij Westduin

1 begeleider

2 begeleiders

6 kinderen, 2 uur € 260,00 € 285,00
6 kinderen, 3 uur € 285,00 € 310,00
6 kinderen, 4 uur € 310,00 € 335,00
8 kinderen, 2 uur € 295,00 € 320,00
8 kinderen, 3 uur € 320,00 € 345,00
8 kinderen, 4 uur € 345,00 € 370,00

Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Feest garantie

Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke feest pas echt groot wordt als jij geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering.
Uniek in Nederland: Alleen Elkedagfeest.nl biedt de feest garanties. Dit zijn garanties die het verjaardagsfeest voor jouw kind tot een succes maken.

Welke feestkisten op bijzondere locaties zijn er?

Feestkist reserveren

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door ons. Wij vragen een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. We kijen de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.


Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 150 km van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per km, exclusief eventuele tolgelden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier.

Wil je een ander tof meiden thema?

Kijk dan ook eens bij Sprookjesfeest of Frozen feest