Referenties

 

Maaike IJdema

30 augustus 2020

Afgelopen juli hadden wij voor de zomervakantie het zomerfeest van kinderopvang eigenwijs en kinderopvang joy.
thema piraten en ik dacht laat ik Natascha benaderen voor de themabox voor spelletje in piraten thema.
Ik dacht ik haal even 1 box op maar het waren gewoon 2 auto's vol met aankleding voor een heus piratenfeest.
Het was echt top en je hebt zelf gewoon helemaal niks meer nodig aan spullen om het feest geslaagd te maken.
Volgend jaar voor het zomerfeest zullen we zeker weer kijken wat sprookjesverjaardag voor ons kan betekenen.
Echt een top concept zeker als je zelf ook niet zo creatief bent in het verzinnen van feestjes. want met deze kist is alles helder uitgelegd en kan je direct aan de slag voor een geslaagd feestje.

 

Judith de Mooij

4 oktober 2017

Een prachtige, uitgebreide prinsessenfeestkist gehuurd met veel leuke spelletjes en nog wat mooie spulletjes die de prinsesjes na afloop mee naar huis mochten nemen. Natascha heeft ze prachtig geschminkt, wat hebben ze genoten! Veel positieve verhalen teruggekregen van de ouders van de andere meisjes, en mijn eigen dochter heeft het nog steeds over het bijzondere spinnenwiel.

 

Cindy Meulblok

10 september 2017

Met een kleurwedstrijd heeft m'n dochter een feestkist en schminken gewonnen. Haar kinderfeestje was een groot succes! Heel veel spelletjes in het thema en omdat de kist niet in de auto paste werd deze tegen een kleine vergoeding thuis gebracht en weer opgehaald!

 

Gwendolyn Pieters

10 september 2017

We hebben enkele feestje mogen uitproberen, namelijk piratenfeest, brandweerfeest en ridderfeest. Alle keren heeft mijn zoon ontzettend genoten en raakte niet uitgepraat over alles wat ze hadden gedaan. Absoluut een aanrader als je zelf geen tijd, of creativiteit hebt om zelf een feestje te organiseren!

 

Angelina Smallegange-Hoogesteger

20 augustus 2020

Onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het ridder- en prinsessenfeest!

 

Samona Midissia

28 juni 2020

De kids hebben een leuke middag gehad met de zeemeerminnen en piraten kist. Ze hebben zich heel erg vermaakt lekker verkleed en gespeeld. Zeker een aanrader voor een leuk feestje.

 

Annemarie van Jole-Berndsen 

20 juni 2020

Wat kregen we enorm veel spullen! Er was genoeg om de kamer / tuin mee aan te kleden. De materialen waren super, vooral het stuurwiel! De jongens vonden de stoere spellen echt geweldig: touw trekken, zwaard vechten op de balk. Maar ook de ballen gooien om het schip te laten zinken, de chips ringen met een haak vangen, de quiz, etc. Spelletjes was precies genoeg voor de middag! We hebben allemaal genoten, zeker voor herhaling vatbaar! 

 

Diana de Bel

6 december 2018

Ik heb voor mijn dochters verjaardagsfeestje een Spa en Beauty feestje gedaan.
Ze hebben allemaal een hartstikke geslaagde middag gehad.
Alles zat erbij van high tea tot yoghurt maskertjes tot voetenbadjes echt helemaal top.

 

Silvia Tichem

23 juni 2020

Natascha regelt alles tot in de puntjes en vraagt uitgebreid naar de wensen (van de jarige).
Het was een hele positieve ervaring en we zullen in de toekomst zeer zeker weer aan haar denken.

 

Priscilla de Blaey

30 september 2017

De sprookjesfeestkist gehuurd. Heel erg compleet en gevarieerd met uitnodigingen, versieringen,
verkleedkleding, uitleg/attributen van de spelletjes, een cadeau voor de jarige én ook voor de andere kinderen een presentje om mee naar huis te nemen!

 

Veronique de Smit

10 september 2017

Sjoerd heeft meerdere probeer feestje mogen mee doen. Hij is geweest op het ridderfeest, brandweerfeest en piratenfeest. Alle 3 de keren kwam hij vol verhalen en enthousiasme terug. En welk feestje het allerleukste was: alle 3!!

 

Miranda Bekenes

 15 september 2019

Natascha is een kei in het bedenken van toepassingen binnen jouw branche/bedrijf op het gebied van kinder entertainment. Dus organiseer je een feest/event waarbij de ouders volop kunnen genieten? Nodig dan Natascha eens uit, want als kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders een heerlijke middag/avond voor zichzelf.
En de toepassingen (kleurplaten, verpakkingen, spandoeken etc.) brengen een extra positieve mindset over uw branche/bedrijf naar boven. Naast schminken en tattoos zetten, is dit een echte aanrader!

 

Chantal van Dalen

26 augustus

Leuke enthousiaste en kundige begeleiding. Natascha denkt met je mee en helpt je met voorbereiden. Er zijn genoeg materialen en spelletjes om een hele middag mee te vullen. Mijn dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten.