Wij verzorgen een onvergetelijke verjaardag voor jouw kind

Een feestkist


We ondersteunen waar jullie dit nodig hebben. Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke verjaardag pas echt groot wordt als jij je als ouder geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering. Er zijn meer dan 20 verschillende thema's en mogelijkheden.

Er zijn drie verschillende versies van elke feestkist waarbij we jullie ondersteunen op de manier die het beste bij jullie past. 

Basisfeestkist

Willen jullie bijvoorbeeld alleen de verkleedkleren, versiering en spelletjes dan kunnen jullie kiezen voor een basisfeestkist. De spelletjes zijn heel uitgebreid en klaar voor gebruik. Jullie hoeven niet zelf iets te verzinnen. Ideaal als je niet zo veel tijd hebt om zelf te knutselen of het knutselen liever aan iemand anders overlaat. De versiering en spelletjes worden meerdere keren gebruikt, dus het is veel beter voor het mileu. Jullie kunnen dan nog zelf de uitnodigingen en de cadeautjes voor de gasten regelen. De prijzen staan aangegeven bij de themafeestkist. Meestal kost een basisfeestkist € 75,

 Bestel button

Uitgebreide feestkist

Er zijn ook ouders die het fijn vinden als we helpen met alle voorbereiding. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat de knutselactiviteit en de cadautjes die de gasten aan het einde van het feest mee naar huis nemen, helemaal aansuiten bij het thema. Je hoeft hiervoor dus niet meer zelf op zoek te gaan . Het enige wat je nog hoeft te doen is de taart en limonade klaar te zetten. Ideaal als je als ouder een drukke baan hebt. De prijzen staan bij de themafeestkist. Meestal kost een uitgebreide feestkist € 115,-.

 Bestel button

Luxe feestkist

We kunnen ook helpen op het feest zelf met schminken, zetten van tijdelijke tattoo, ballonvouwen of helpen bij de spelletjes. Een paar extra handen kan bijvoorbeeld fijn zijn als er veel kinderen op het feest zijn, het kindje voor de eerste keer een kinderfeest geeft of wanneer je als ouder het feest alleen geeft. De begeleider komt op een luxe feest 2 uur helpen. De prijzen staan bij de themafeestkist. Meestal kost een uitgebreide feestkist € 195,-.

 Bestel button

  
 

Super luxe feest

Wil je dat we alles doen voor op en na het feest? Dan is een super luxe feest echt iets voor jullie. We doen dan de woning versieren, het begeleiding en zelfs het opruimen na het feest. Kosten zijn afhankelijk van de locatie en tijdsduur van het feest. Wil je hierover meer weten? Neem dan met ons contact op.

 Bestel button

  
 

Bijzondere locatie

Een aantal feesten kunnen ook gegeven worden op een bijzondere locatie. Kijk hiervoor op bijzondere locaties

Bestel button

Wij gebruiken cookies