Babyshower feestkist

Babyshower feest

Hoe organiseer je een Baby Shower?
Jouw vriendin of dochter is zwanger en het lijkt je leuk om een feestje voor haar te organiseren.
Misschien heb je zelf nog geen kinderen en weet niet precies hoe je dit zou kunnen aanpakken of weet je het wel, maar heb je weinig tijd om alles voor te bereiden. Hoe tof is het dan dat je bij ons hiervoor een feestkist kan huren!
Deze feestkist is ook leuk als je voor jezelf een feest wil geven zonder er zelf heel veel tijd en energie in te stoppen.
In deze feestkist zit alle spullen die je nodig hebt voor een fantastisch feest. Versiering, spelletjes en tips voor het feest. Er zitten zowel spullen in voor jongens als voor een meisje.
Bij de uitgebreide feestkist zitten ook bijvoorbeeld uitnodigingen en knutselspullen in voor het versieren van een rompertje of slabbetje
 

In deze feestkist (basis) zitten de volgende materialen:

  • Slingers en pompons.
  • Tafelkleed in het thema.
  • Bekers, bordjes en vorkjes.
  • Alles in een feestelijke kist.
  • Lijst met mogelijke spelletjes.
  • Decoratie voor de ruimte in het thema.

Feestkist reserveren

Wat kost het feestje?

Pakket 1: Basis

Pakket 2: Uitgebreid

€ 75,= € 195,=
In deze feestkist zitten verschillende spelletjes en versiering voor het feest.  In deze feestkist zitten verschillende spelletjes en versiering voor het feest. 
 

Bij dit pakket ontvangen jullie ook knutselmateriaal voor het versieren van een slabber of rompertje.

Je hoeft zelf niks meer te regelen.

Je hebt in één keer alles in huis!

Een begeleider is bij dit thema ook mogelijk. We kunnen de kinderen bijvoorbeeld vermaken tijdens het feest of zelfs een buikschildering plaatsen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. 

Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

  • De feestkist te laten bezorgen.
  • Een thema taart te laten maken.
  • Een begeleider in te huren voor het vermaken van de kleine kinderen.
  • Een feestruimte op een (bijzondere) locatie te reserveren.

Wil je het feest houden in het weekeinde of op een feestdag dan hanteren we een extra tarief van € 25 per inzet van een begeleider. 

 

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door Elkedagfeest.nl. Elkedagfeest.nl vraagt een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. Elkedagfeest.nl kijkt de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.


Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 30 minuten rijden van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per af te leggen km, exclusief eventuele parkeer- en tolgelden. Woon je verder weg? Dan kunnen we de feestkist ook bij jou thuis bezorgen. We rekenen dan naast de km vergoeding ook een reistijdvergoeding van 12,50 per uur. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. 

Wil je een ander tof baby thema?

Kijk dan ook eens bij kraamfeestkist.

Wij gebruiken cookies