Bak je Eigen pizza bij Pizzeria La Gonda

YC SpaenBeauty

Bij dit thema worden de kinderen omgetoverd in echte pizzabakkers met koksmutsen. Op de koksmuts schrijven we hun naam of ze mogen deze zelf versieren.

In dit thema doen we verschillende spelletjes zoals: Ringen om de neus van Pinokkio, Tekenen als Michelangelo, Een Venetiaan masker maken, een proeftest en de pizzeria koerier wedstrijd. We sluiten af met een wel heel bijzondere activiteit!

Bij La Gonda kunnen de kinderen een eigen pizza maken. Deze mag je mee naar huis nemen en daar kun je deze opeten. Natuurlijk zitten er in deze feestkist ook ballonnen, pizzaborden, slingers, bekers, servetten, een fotoplaat en decor versiering. 

Feestkist reserveren

 

 

Prijzen voor dit feest: 

Pizza bakken bij Pizzeria La Gonda

1 begeleider

6 kinderen, 2 uur

€ 265,00

6 kinderen, 3 uur

€ 295,00

8 kinderen, 2 uur

€ 270,00

8 kinderen, 3 uur

€ 300,00

10 kinderen, 2 uur

€ 275,00

10 kinderen, 3 uur

€ 305,00

We gaan uit van een feestje van 2 uur. Wanneer je graag wilt dat we langer blijven of dat er een extra begeleider komt, dan hanteren we een uurtarief van 25 euro per extra uur per begeleider. Elke extra feestvierder kost € 8 extra. 

Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

  • Een thema taart te laten maken.
  • Traktaties te laten maken voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, school of vereniging.
  • Twee begeleiders in te huren zodat jullie bijna niks meer tijdens het feestje hoeven te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging geheel aan ons over.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door ons. Wij vragen een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. We kijken de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.

Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 150 km van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent per km, exclusief eventuele tolgelden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. 

Wil je een ander tof thema?

Kijk dan ook eens bij Prinsessenfeest of Ridderfeest

Wij gebruiken cookies