Een Spa en Beauty feest in een echt beautysalon

YC SpaenBeauty

Dit feest vieren we op de bijzondere locatie van Iedereen Mooi in Goes. Tijdens dit super feest (ook leuk als je niet jarig bent ) maak je van jouw eigen huis een Girls Beautysalon. Onze ervaring leert dat meisjes het enorm leuk vinden om met nagellak, gezichtsmaskers en bubbelvoetenbad e.d. bezig te zijn. Met dit Spa en Beauty feest is dit een prachtige kans om ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Geschikt voor meisjes van 6 tot 13 jaar. Geef bij de bestelling aan om hoeveel meisjes het gaat en hoe oud ze zijn (i.v.m. de badjas). 

Het Spa en Beautyfeest biedt jullie in The Girls salon de volgende arrangementen aan:

Girls manicure
Verzachtende en ontspannen handbad, nagels knippen, vijlen, relax handmassage met crème en kleurrijke nagellak voor een feestelijk effect.
Girls Pedicure
Verzachtende en ontspannen bubbelvoetenbad met scrubbehandeling, teennagels knippen, vijlen, relax voetmassage met verzachtende crème, kleurrijke nagellak voor een feestelijk effect.
Girls High tea
Een lekker relax hoekje met meidenbladen en een etagère waarop je heerlijke kleine hapjes kan zetten zoals koekjes, chocola, fruit. Aanbod afhankelijk van keuze jarige/feestgeefster. 
Girls gezichtsmasker
Op natuurlijke basis een gezichtsmasker zélf maken en aanbrengen.
Girls Yoga
Speciaal Yogaboek met CD voor jongeren.
Bij Iedereen Mooi is ruimte voor max 8 meiden. Er staat een speciale makeup en kappersstoel en een leuke tafel waar de kinderen een high tea kunnen houden.

Bestel button

  

 

Prijzen voor dit feest:

Spa en beauty feest bij Iedereen Mooi            

1 begeleider

2 begeleiders

Max 8 kinderen,  2,5ur

€ 365,00

€ 427.50

Max 8 kinderen 3 uur

€ 397.50

€ 472,00

Max 8 kinderen 3,5 uur

€ 425,00

€ 512,50

 Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

  • Een thema taart te laten maken.
  • Traktaties te laten maken voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, school of vereniging.
  • Twee begeleiders in te huren zodat jullie bijna niks meer tijdens het feestje hoeven te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging geheel aan ons over.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen. Bestel button

 

Wij gebruiken cookies