Behaal je vliegbrevet op de vliegacademie

YC SpaenBeauty

 

Alle kinderen mogen meedoen aan de training op de vliegacademie om hun vliegbrevet te halen. In deze schatkist zitten er naast pilotenbrillen ook spelletjes die passen bij het thema. Geschikt voor jongens en meisjes van 3 tot 14 jaar. Denk hierbij aan: prik de propeller op de helikopter, knutsel je eigen logboek, vliegtuigen vouwen, vliegrace en een stoere vliegeniers hindernisbaan. Na het behalen van het onderdeel ontvangen de kinderen een stempel in hun logboek. 
 

Behaal je vliegbrevet  op het Vliegveld Midden-Zeeland. 

  • De locatie is gevestigd op het vliegveld Midden-Zeeland. De kinderen mogen de hangaar en de vliegtuigen bekijken. Aan een tafel kunnen de kinderen de zelf meegebrachte taart eten. Regelmatig zijn er vanuit deze ruimte vliegtuigen te zien die opstijgen of juist landen. Dit maakt deze locatie wel heel bijzonder.
    De kinderen krijgen een rondleiding over het terrein van een echte piloot. Ze krijgen uitleg over de hangaar, de vliegtuigen en de rol van de vliegtuig toren. Natuurlijk mogen ze al hun vragen stellen aan de piloot. De rondleiding en uitleg wordt afgestemd op de leeftijd van de kinderen.
  • Het is mogelijk om tijdens dit fantastische feest ook echt te gaan vliegen! Er kunnen per keer 3 kinderen mee de lucht in. De rondvlucht duurt 20 minuten. Terwijl sommige kinderen aan het vliegen zijn zullen er leuke activiteiten plaatsvinden in de hangaar voor de andere kinderen.
  • Wil jij een training volgen op Vliegveld Midden-Zeeland? Klik dan op bestellen

Feestkist reserveren

 

 

Wat kost het feestje? 

Training op vliegveld Midden-Zeeland

Zonder rondvlucht

Met 20 minuten rondvlucht

8 kinderen 2,5 uur € 270,= € 415,=
.  

De jarige gaat 20 minuten vliegen met twee andere (bijvoorbeeld papa/broertje/beste vriend(en).

Eventueel kunnen de andere kinderen een knuffel meegeven die de lucht in mag.

     
 6 kinderen, 2,5 uur € 270,= € 580,=
   

Alle 6 kinderen gaan de lucht in.

 Let op: I.v.m. Corona e.d. zijn er nieuwe ontwikkelingen geweest op het vliegveld. Bij intresse voor een feest op deze locatie zullen we informeren naar de mogelijkheden en de op dat moment geldende prijzen. We gaan uit van een feestje van 2,5 uur. Wanneer je graag wilt dat we langer blijven of dat er een extra begeleider komt, dan hanteren we een uurtarief van 25 euro per extra uur per begeleider.

Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

  • Een thema taart te laten maken.
  • Traktaties te laten maken voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, school of vereniging.
  • Twee begeleiders in te huren zodat jullie bijna niks meer tijdens het feestje hoeven te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging geheel aan ons over.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen. 

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door ons. Wij vagen een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. We kijken de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.

Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 150 km van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per km, exclusief eventuele tolgelden. 

Wil je een ander tof jongens thema op een bijzondere locatie?

Kijk dan ook eens bij een Piratenfeest of een Ridderfeest

Wij gebruiken cookies