Een Nanny bij de bruiloft of kinderopvang bij een evenement

YC Event Nanny

Zoek je een nanny voor een familiefeest of bruiloft, voor een bedrijfsfeest, of kinderanimatie voor een evenement? Wij verzorgen met plezier voor het entertainment van en de zorg voor de kinderen. Zo hebben jullie een geweldige dag, en de kinderen ook! 

De spelletjes en activiteiten passen helemaal bij de bruiloft. We zorgen voor een leuk aangeklede tafel, knutselspullen en we verzorgen en vermaken de kinderen. Of het nu om 1 of 50 kinderen gaat. Onze professionals staan voor jullie klaar. Zitten er ook tieners bij? Geen probleem, ook voor deze leeftijd hebben we leuke activiteiten. 

De prijs is afhankelijk van de opdracht. In het algemeen kan worden gezegd dat de kosten € 85,- per uur zijn per nanny exclusief BTW. De totale prijs is afhankelijk van de locatie, het aantal kinderen en hun leeftijd. We maken graag een offerte voor jullie

Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

  • Meerdere begeleiders in te huren.
  • Begeleiding in te huren op zaterdag, zondag en feestdagen
  • De activiteiten aan te passen aan de hobby e.d. van het bruidspaar.   

Reiskosten

Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per af te leggen km, exclusief eventuele parkeer en tolgelden. Woon je verder weg? Dan rekenen dan naast de km vergoeding ook een reistijdvergoeding van 12,50 per uur. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier.

Wij gebruiken cookies