Jacht op de stropers

 

Escape room 'Jacht op de stropers' neemt kinderen mee naar Zuid-Afrika waar zij uitgedaagd worden wilde dieren te bevrijden uit hun kooi. Lukt het hen op tijd de dieren te bevrijden uit de handen van de stropers? De escape room kan je thuis neerzetten voor een verjaardagsfeest, of bijvoorbeeld meenemen op vakantie en in een vakantiehuisje spelen met familie.

In deze kist zitten de volgende materialen:

Veel spullen voor de spelletjes

  • Handleiding
  • Versiering voor de ruimte waar het feest zal plaatsvinden (zoals slingers, een tafelkleed, bordjes bekers).
  • Alles in een stoere kist.

De feestkist is geschikt voor een groep tot max 8 kinderen tussen de 9 en de 14 jaar.
Speelduur ongeveer 75 minuten. 

 

Pakket 1: Basis Pakket 2: Uitgebreid Pakket 3: luxe
€ 75 Niet beschikbaar € 195
De feestkist voor 8 kinderen Niet beschikbaar -
    We verzorgen de schmink op het kinderfeestje óf helpen bij de spelletjes. Kinderen vinden het schminken vaak erg leuk en het is altijd fijn als er een paar extra

We gaan uit van een feestje van 2 uur. Wanneer je graag wilt dat we langer blijven of dat er een extra begeleider komt, dan hanteren we een uurtarief van 25 euro per extra uur per begeleider.
Elke extra feestvierder kost € 5 extra.
Wil je het feest houden in het weekeinde of op een feestdag dan hanteren we een extra tarief van € 25 per inzet van een begeleider.


Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

• De feestkist te laten bezorgen.
• Een thema (verjaardags)taart te laten maken.
• Traktaties te laten maken voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, school of vereniging.
• Een feestruimte op een (bijzondere) locatie te reserveren.
• Twee begeleiders in te huren zodat jullie bijna niks meer tijdens het feestje hoeven te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging geheel aan ons over.
Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

 

Feest garantie

Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke feest pas echt groot wordt als jij geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering.
Uniek in Nederland: Alleen Elkedagfeest.nl biedt de feest garanties. Dit zijn garanties die het verjaardagsfeest voor jouw kind tot een succes maken.
• Unieke feestkisten: Onze feestkisten zijn heel erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen, een cadeautje voor de jarige, naamstickers, diploma's, verjaardagskaart tot zelfs pleisters in het thema.
• Samenwerking met bijzondere locaties: Een thema kinderfeest vieren op een bijzondere locatie is mogelijk door onze samenwerking met diverse partners.
• Mogelijkheid tot maatwerk: Wij kunnen ook een feest op maat voor u organiseren en uitvoeren.
• Bezorgen en ophalen: Wij kunnen de feestkist bij u thuis bezorgen en ophalen.
• Begeleiders beschikken over relevante diploma’s.
• Alles voor het feest op één adres te boeken: Je kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een thema taart, uitdeelcadeautjes in het thema, feestartikelen en bijvoorbeeld schminken.
• Zorgeloos feest vieren, ook als ouder. We kunnen de hele organisatie en uitvoering van het feest voor u regelen.

 

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door ons. Wij vragen een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. We kijken de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.

 

Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 30 minuten van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per af te leggen km, exclusief eventuele parkeergeld en tolgelden. Woon je verder weg? Dan kunnen we de feestkist ook bij jou thuis bezorgen. We rekenen dan naast de km vergoeding ook een reistijdvergoeding van 12,50 per uur. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier.

 

Wil je een ander stoer feest?

Kijk dan ook eens bij ridderfeest of brandweerfeest.