Feestjes op een bijzondere locatie

Bij dit stoere jongens feest worden de ninja’s onderworpen aan een training door een echte sensei in een dojo.

Eerst zullen ze verschillende testen zullen ze afleggen. Dit zijn bijvoorbeeld: Onzichtbaarheid opdracht , Intuïtieve test, Vermom test, Creativiteitstest,  Samenwerkingstest, Evenwichtstest, Kracht test , Kennistest, Snelheidstest, Geduld test, Beleefdheidstest, Opmerkzaam test, Communicatie test en natuurlijk de behendigheidstest.
De kinderen kunnen vervolgens bij Karate Do Vlissingen kunnen de kinderen een echte stoere ninja training ontvangen. Hierbij wordt rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. Daarmee is deze feestkist ook zeer geschikt voor de oudere kinderen.
Natuurlijk zitten er in deze feestkist ook ballonnen, pizzaborden, slingers, bekers, servetten, een fotoplaat en decor versiering.

 

Feestkist reserveren

Prijzen voor dit feest:

Ninja(go) training bij Karate Do Vlissingen

1 begeleider

2 begeleiders

2 uur begeleiding Elkedagfeest, indien gewenst vervoer naar bijzondere locatie, 1 uur de Ninja training, zaalhuur, feestkist met alle spelletjes, versiering, ninja karate pak uitnodigingen, cadeautjes ect.inderen, 2 uur

€ 300,00 € 330,00

Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

 • De feestkist te laten bezorgen.
 • Een thema taart te laten maken.
 • Traktaties te laten maken voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, school of vereniging.
 • Een feestruimte op een (bijzondere) locatie te reserveren.
 • Twee begeleiders in te huren zodat jullie bijna niks meer tijdens het feestje hoeven te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging geheel aan ons over.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Feest garantie

Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke feest pas echt groot wordt als jij geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering.
Uniek in Nederland: Alleen Elkedagfeest.nl biedt de feest garanties. Dit zijn garanties die het verjaardagsfeest voor jouw kind tot een succes maken.

 • Unieke feestkisten: Onze feestkisten zijn heel erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen, een cadeautje voor de jarige, naamstickers, diploma's, verjaardagskaart tot zelfs pleisters in het thema.
 • Samenwerking met bijzondere locaties: Een thema kinderfeest vieren op een bijzondere locatie is mogelijk door onze samenwerking met diverse partners.
 • Mogelijkheid tot maatwerk: Wij kunnen ook een feest op maat voor u organiseren en uitvoeren.
 • Bezorgen en ophalen: Wij kunnen de feestkist bij u thuis bezorgen en ophalen.
 • Begeleiders beschikken over relevante diploma’s.
 • Alles voor het feest op één adres te boeken: Je kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een thema taart, uitdeelcadeautjes in het thema, feestartikelen en bijvoorbeeld schminken.
 • Zorgeloos feest vieren, ook als ouder. We kunnen de hele organisatie en uitvoering van het feest voor u regelen.

Welke feestkisten op bijzondere locaties zijn er?

Feestkist reserveren

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door ons. Wij vragen een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. Wij kijken de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.


Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 150 km van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per km, exclusief eventuele tolgelden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier.

Wil je een ander tof jongens thema?

Kijk dan ook eens bij brandweerfeest of indianenfeest