Bak je Eigen pizza bij Pizzeria La Gonda

Bij dit thema worden de kinderen omgetoverd in echte pizzabakkers met koksmutsen. Op de koksmuts schrijven we hun naam of ze mogen deze zelf versieren.

In dit thema doen we verschillende spelletjes zoals: Ringen om de neus van Pinokkio, Tekenen als Michelangelo, Een Venetiaan masker maken, een proeftest en de pizzeria koerier wedstrijd.

Bij La Gonda kunnen de kinderen een eigen pizza maken. Deze mag je mee naar huis nemen en daar kun je deze opeten. Natuurlijk zitten er in deze feestkist ook ballonnen, pizzaborden, slingers, bekers, servetten, een fotoplaat en decor versiering. 

Feestkist reserverenPrijzen voor dit feest:

 

Pizza bakken bij Pizzeria La Gonda

1 begeleider

6 kinderen, 2 uur

€ 265,00

6 kinderen, 3 uur

€ 295,00

8 kinderen, 2 uur

€ 270,00

8 kinderen, 3 uur

€ 300,00

10 kinderen, 2 uur

€ 275,00

10 kinderen, 3 uur

€ 305,00

 

 We gaan uit van een feestje van 2 uur. Wanneer je graag wilt dat we langer blijven of dat er een extra begeleider komt, dan hanteren we een uurtarief van 25 euro per extra uur per begeleider.
Elke extra feestvierder kost € 8 extra. 

Feestkist reserverenTegen meerkosten is het ook mogelijk om:

 • De feestkist te laten bezorgen.
 • Een thema taart te laten maken.
 • Traktaties te laten maken voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, school of vereniging.
 • Een feestruimte op een (bijzondere) locatie te reserveren.
 • Twee begeleiders in te huren zodat jullie bijna niks meer tijdens het feestje hoeven te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging geheel aan ons over.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Feest garantie

Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke feest pas echt groot wordt als jij geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering.
Uniek in Nederland: Alleen Elkedagfeest.nl biedt de feest garanties. Dit zijn garanties die het verjaardagsfeest voor jouw kind tot een succes maken.

 • Unieke feestkisten: Onze feestkisten zijn heel erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen, een cadeautje voor de jarige, naamstickers, diploma's, verjaardagskaart tot zelfs pleisters in het thema.
 • Samenwerking met bijzondere locaties: Een thema kinderfeest vieren op een bijzondere locatie is mogelijk door onze samenwerking met diverse partners.
 • Mogelijkheid tot maatwerk: Wij kunnen ook een feest op maat voor u organiseren en uitvoeren.
 • Bezorgen en ophalen: Wij kunnen de feestkist bij u thuis bezorgen en ophalen.
 • Begeleiders beschikken over relevante diploma’s.
 • Alles voor het feest op één adres te boeken: Je kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een thema taart, uitdeelcadeautjes in het thema, feestartikelen en bijvoorbeeld schminken.
 • Zorgeloos feest vieren, ook als ouder. We kunnen de hele organisatie en uitvoering van het feest voor u regelen.

Welke feestkisten op bijzondere locaties zijn er?

Feestkist reserveren

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door ons. Wij vragen een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. We kijken de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.


Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 150 km van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per km, exclusief eventuele tolgelden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier.

Wil je een ander tof thema?

Kijk dan ook eens bij Prinsessenfeest of Ridderfeest