Behaal je vliegbrevet op de vliegacademie

Alle kinderen mogen meedoen aan de training op de vliegacademie om hun vliegbrevet te halen. In deze schatkist zitten er naast pilotenbrillen ook spelletjes die passen bij het thema. Geschikt voor jongens en meisjes van 3 tot 14 jaar. Denk hierbij aan: prik de propeller op de helikopter, knutsel je eigen logboek, vliegtuigen vouwen, vliegrace en een stoere vliegeniers hindernisbaan. Na het behalen van het onderdeel ontvangen de kinderen een stempel in hun logboek.

Behaal je vliegbrevet  op het Vliegveld Midden-Zeeland. 

 • De locatie is gevestigd op het vliegveld Midden-Zeeland. De kinderen mogen de hangaar en de vliegtuigen bekijken. Aan een tafel kunnen de kinderen de zelf meegebrachte taart eten. Regelmatig zijn er vanuit deze ruimte vliegtuigen te zien die opstijgen of juist landen. Dit maakt deze locatie wel heel bijzonder.
  De kinderen krijgen een rondleiding over het terrein van een echte piloot. Ze krijgen uitleg over de hangaar, de vliegtuigen en de rol van de vliegtuig toren. Natuurlijk mogen ze al hun vragen stellen aan de piloot. De rondleiding en uitleg wordt afgestemd op de leeftijd van de kinderen.
 • Het is mogelijk om tijdens dit fantastische feest ook echt te gaan vliegen! Er kunnen per keer 3 kinderen mee de lucht in. De rondvlucht duurt 20 minuten. Terwijl sommige kinderen aan het vliegen zijn zullen er leuke activiteiten plaatsvinden in de hangaar voor de andere kinderen.
 • Wil jij een training volgen op Vliegveld Midden-Zeeland? Klik dan op bestellen

Feestkist reserveren

Wat kost het feestje? 

Training op vliegveld Midden-Zeeland

Zonder rondvlucht

Met 20 minuten rondvlucht

8 kinderen 2,5 uur € 270,= € 415,=
.  

De jarige gaat 20 minuten vliegen met twee andere (bijvoorbeeld papa/broertje/beste vriend(en).

Eventueel kunnen de andere kinderen een knuffel meegeven die de lucht in mag.

     
 6 kinderen, 2,5 uur € 270,= € 580,=
   

Alle 6 kinderen gaan de lucht in.

Let op: I.v.m. Corona e.d. zijn er nieuwe ontwikkelingen geweest op het vliegveld. Bij intresse voor een feest op deze locatie zullen we informeren naar de mogelijkheden en de op dat moment geldende prijzen. 

 

We gaan uit van een feestje van 2,5 uur. Wanneer je graag wilt dat we langer blijven of dat er een extra begeleider komt, dan hanteren we een uurtarief van 25 euro per extra uur per begeleider.

Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

 • Een thema taart te laten maken.
 • Traktaties te laten maken voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, school of vereniging.
 • Twee begeleiders in te huren zodat jullie bijna niks meer tijdens het feestje hoeven te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging geheel aan ons over.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Feest garantie

Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke feest pas echt groot wordt als jij geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering.
Uniek in Nederland: Alleen Elkedagfeest.nl biedt de feest garanties. Dit zijn garanties die het verjaardagsfeest voor jouw kind tot een succes maken.

 • Unieke feestkisten: Onze feestkisten zijn heel erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen, een cadeautje voor de jarige, naamstickers, diploma's, verjaardagskaart tot zelfs pleisters in het thema.
 • Samenwerking met bijzondere locaties: Een thema kinderfeest vieren op een bijzondere locatie is mogelijk door onze samenwerking met diverse partners.
 • Mogelijkheid tot maatwerk: Wij kunnen ook een feest op maat voor u organiseren en uitvoeren.
 • Bezorgen en ophalen: Wij kunnen de feestkist bij u thuis bezorgen en ophalen.
 • Begeleiders beschikken over relevante diploma’s.
 • Alles voor het feest op één adres te boeken: Je kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een thema taart, uitdeelcadeautjes in het thema, feestartikelen en bijvoorbeeld schminken.
 • Zorgeloos feest vieren, ook als ouder. We kunnen de hele organisatie en uitvoering van het feest voor u regelen.

Welke feestkisten op bijzondere locaties zijn er?

Feestkist reserveren

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door ons. Wij vagen een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. We kijken de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.

Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 150 km van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per km, exclusief eventuele tolgelden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier.

Wil je een ander tof meiden thema?

Kijk dan ook eens bij een Piratenfeestkist of een Ridderfeestkist