De paraplu van de nanny

Een Nanny bij de bruiloft of kinderopvang bij een evenement.

Zoek je een nanny voor een familiefeest of bruiloft, voor een bedrijfsfeest, of kinderanimatie voor een evenement? Wij verzorgen met plezier voor het entertainment van en de zorg voor de kinderen. Zo hebben jullie een geweldige dag, en de kinderen ook!

De spelletjes en activiteiten passen helemaal bij de bruiloft. We zorgen voor een leuk aangeklede tafel, knutselspullen en we verzorgen en vermaken de kinderen. Of het nu om 1 of 50 kinderen gaat. Onze professionals staan voor jullie klaar. Zitten er ook tieners bij? Geen probleem, ook voor deze leeftijd hebben we leuke activiteiten. 

De prijs is afhankelijk van de opdracht. In het algemeen kan worden gezegd dat de kosten € 85,- per uur zijn per nanny exclusief BTW. De totale prijs is afhankelijk van de locatie, het aantal kinderen en hun leeftijd. We maken graag een offerte voor jullie. Voor meer informatie, klik hier.

 

Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

  • Meerdere begeleiders in te huren.
  • Begeleiding in te huren op zaterdag, zondag en feestdagen
  • De activiteiten aan te passen aan de hobby e.d. van het bruidspaar.  

Feest garantie

Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke feest pas echt groot wordt als jij geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering.
Uniek in Nederland: Alleen Elkedagfeest.nl biedt de feest garanties. Dit zijn garanties die jullie feest of evenement een succes maken.

  • Mogelijkheid tot maatwerk: Wij kunnen ook een feest op maat voor u organiseren en uitvoeren.
  • Begeleiders die beschikken over relevante diploma's.
  • Samenwerking met bijzondere locaties: Een thema kinderfeest vieren op een bijzondere locatie is mogelijk door onze samenwerking met diverse partners.
  • Alles voor het feest op één adres te boeken: Je kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een thema taart, uitdeelcadeautjes in het thema, feestartikelen en bijvoorbeeld schminken.
  • Zorgeloos feest vieren. We kunnen de hele organisatie en uitvoering van het feest voor u regelen.

Reiskosten

Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per af te leggen km, exclusief eventuele parkeer en tolgelden. Woon je verder weg? Dan kunnen we de feestkist ook bij jou thuis bezorgen. We rekenen dan naast de km vergoeding ook een reistijdvergoeding van 12,50 per uur. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier.