De Mickey en Minnie Mouse feestkist

Deze speciale Minnie en Mickey feestkist is voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar.

In deze feestkist zit heel veel versiering voor het huis of de zaal waar het feest gegeven zal worden. Daarnaast is er voor de jarige een speciale kleding Voor een meisje een lieve Minnie Mouse jurkje en voor de jongens een Mickey Mouse T-shirt met verschillende lieve Mickey Mouse pet met Mickyoren. De grote Mickey Mouse zit natuurlijk ook bij de feestkist (zie foto).

Er zit een spel bij waarbij de jarige en eventueel andere kleine kinderen met een blinddoek de oren op Mickey Mouse moeten plakken, Minnie Mouse voorzien van een strik en Pluto een bot geven. Bij een ander spel mogen de kinderen gekleurde balletjes gooien door de oren van Mickey. Natuurlijk is er nog een fotoplaat waar een foto genomen kan worden van het gezin of alle neefjes en nichtjes.

Wanneer jullie kiezen voor de uitgebreide feestkist ontvangen jullie ook:

 • uitnodigingen voor het (familie)feest
 • ballonen
 • knutselspullen die geschikt zijn voor hele kleine kinderen.
 • een cadeautje voor de jarige
 • een cadeautje voor de andere kleine gasten.

Feestkist reserveren

Wat kost het feestje thuis of in een zaal?

Pakket 1: Basis

Pakket 2: uitgebreid

Pakket 3: Luxe

€ 75,-

€ 115,-

€ 195,-

De feestkist voor 8 kinderen. De feestkist voor 8 kinderen. De feestkist voor 8 kinderen.
  Bij dit pakket ontvangen jullie ook uitnodigingen in het thema, cadeautjes voor de kleine gasten, knutselmateriaal in het thema en een cadeautje  voor de jarige. Je hoeft zelf niks meer te regelen. Je hebt in één keer alles in huis! De uitnodigingen in het thema, cadeautjes voor de gasten, knutselmateriaal in het thema en een cadeautje  voor de jarige.
   

Er komt een begeleider bij jullie langs om te helpen met de arrangementen. Altijd fijn als er een paar extra handen zijn om te helpen op een familie kinderfeest.

 

 We gaan uit van een feestje van 2 uur. Wanneer je graag wilt dat we langer blijven of dat er een extra begeleider komt, dan hanteren we een uurtarief van 25 euro per extra uur per begeleider.
We gaan uit van een familiefeest van 12 volwassenen met maximaal 8 kinderen. Wanneer er meer familieleden of kinderen komen dan kunnen we meerdere bordjes, bekers, knutselmateriaal e.d. verzorgen tegen een meerprijs.

Wil je het feest houden in het weekeinde of op een feestdag dan hanteren we een extra tarief van € 25 per inzet van een begeleider. 

Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

 • De feestkist te laten bezorgen.
 • Een thema taart te laten maken.
 • Traktaties te laten maken voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, school of vereniging.
 • Een feestruimte op een (bijzondere) locatie te reserveren.
 • Twee begeleiders in te huren zodat jullie bijna niks meer tijdens het feestje hoeven te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging geheel aan ons over.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.


Feest garantie

Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke feest pas echt groot wordt als jij geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering.
Uniek in Nederland: Alleen Elkedagfeest.nl biedt de feest garanties. Dit zijn garanties die het verjaardagsfeest voor jouw kind tot een succes maken.

 • Unieke feestkisten: Onze feestkisten zijn heel erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen, een cadeautje voor de jarige, naamstickers, diploma's, verjaardagskaart tot zelfs pleisters in het thema.
 • Samenwerking met bijzondere locaties: Een thema kinderfeest vieren op een bijzondere locatie is mogelijk door onze samenwerking met diverse partners.
 • Mogelijkheid tot maatwerk: Wij kunnen ook een feest op maat voor u organiseren en uitvoeren.
 • Bezorgen en ophalen: Wij kunnen de feestkist bij u thuis bezorgen en ophalen.
 • Begeleiders beschikken over relevante diploma’s.
 • Alles voor het feest op één adres te boeken: Je kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een thema taart, uitdeelcadeautjes in het thema, feestartikelen en bijvoorbeeld schminken.
 • Zorgeloos feest vieren, ook als ouder. We kunnen de hele organisatie en uitvoering van het feest voor u regelen.

Feestkist reserveren

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door ons. Wij vragen een borg van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. Wij kijken de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.


Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 30 minuten rijden van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per af te leggen km, exclusief eventuele parkeer- en tolgelden. Woon je verder weg? Dan kunnen we de feestkist ook bij jou thuis bezorgen. We rekenen dan naast de km vergoeding ook een reistijdvergoeding van 12,50 per uur. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier.

Wil je een ander tof feest dat hele kleine kinderen ook leuk vinden?

 Kijk dan ook eens bij de Dierenfeestkist of de Sprookjesfeestkist.