Schminken

Bij ons ben je aan het goede adres voor een schminker voor bijvoorbeeld een verjaardagfeest, familiefeest, bruiloft, bedrijfsfeest of evenement.
We werken alleen met mensen die hiervoor speciale opleidingen hebben gevolgd, regelmatig schminken en professionele schminkproducten gebruiken. De schmink en overige materialen zijn hypoallergeen, huidvriendelijk en onschadelijk. De schmink is daardoor makkelijk te verwijderen met een babydoekje of water en zeep.

Schminken in opdracht

Vlinder

We nemen altijd veel verschillende voorbeelden mee waaruit kan worden gekozen. We kunnen bij het schminken ook maatwerk leveren door aan te sluiten bij uw product of dienst. 

Voor het schminken van volwassenen gebruiken we een kruk en een schminktafel.
Bij het schminken van kinderen maken we gebruik van lage krukjes en tafels. De kinderen zitten dan dichter bij de grond en vinden het daarom minder spannend om geschminkt te worden. We vinden het belangrijk dat kinderen niet alleen het resultaat fantastisch vinden, maar ook het schminken zelf.

Schminken zonder opdracht.

Natascha Hurks is ook regelmatig als schminkster te vinden op festivals, bedrijfsfeest en andere evenementen. Een voorbeeld hiervan was de opendag bij Vliegveld Midden Zeeland en Festival de Goese Veste. De bijzondere ambiance prikkelt haar om de bezoekers te voorzien van een schminkontwerp dat geïnspireerd wordt door de omgeving. Bezoekers kunnen kijken hoe deze designs worden vormgegeven. Bij kinderen gaat het meestal om komische designs. Haar visie is dat dit beter past bij de leeftijd van de kinderen. Bij volwassenen worden er naast serieuze ontwerpen ook op verzoek komische designs geschilderd.

Voorbeelden

haai

Hierboven een aantal foto's van kinderen die geschminkt zijn. Met het oog op de portret rechten is het helaas niet mogelijk om alle prachtig gemaakte designs op deze website te laten zien. Vaak krijgen we een verzoek om de volgende onderwerpen: vlinder, prinses, piraat, Elsa, een superheld, draak, dolfijn, zeemeermin, slang, bloemen ontwerpen, papagaai, haai, giraf, dino, ridder en eenhoorn. We nemen altijd een schminkmap met voorbeelden mee zodat de kinderen zelf kunnen kiezen.
De meest gevraagde onderwerpen volwassenen zijn: bloemen, verschillende oog designs en een papegaai. Daarnaast zijn ontwerpen waarbij het hele gezicht onherkenbaar wordt geschilderd in een dier of monster populair.

Prijzen

De prijzen voor het schminken zijn afhankelijk van het ontwerp, de locatie en aantal mensen die geschminkt worden. 

Schminken van 8 kinderen op een kinderfeestje is mogelijk vanaf € 85,- per uur (inclusief btw). 

Informatie

Klik hier als je schminken wilt reserveren of meer informatie wilt over schminken.