Schminken

YC SpaenBeauty

Bij ons ben je aan het goede adres voor een schminker voor bijvoorbeeld een verjaardagfeest, festival, familiefeest, bruiloft, bedrijfsfeest of evenement.
We werken alleen met mensen die hiervoor speciale opleidingen hebben gevolgd, regelmatig schminken en professionele schminkproducten gebruiken. De schmink en overige materialen zijn hypoallergeen, huidvriendelijk en onschadelijk. De schmink is daardoor makkelijk te verwijderen met een babydoekje of water en zeep.

We nemen altijd veel verschillende voorbeelden mee waaruit kan worden gekozen. We kunnen bij het schminken ook maatwerk leveren door aan te sluiten bij uw product of dienst. haai

Voor het schminken van kinderen vanaf 6 jaar gebruiken we een schminkstoel en een schminktafel.
Bij het schminken van kinderen tot 6 jaar maken we gebruik van lage krukjes en tafels. De kinderen zitten dan dichter bij de grond en vinden het daarom minder spannend om geschminkt te worden. Dit doen we bij de hele kleine kinderen. We vinden het belangrijk dat kinderen niet alleen het resultaat fantastisch vinden, maar ook het schminken zelf. 

Vaak krijgen we een verzoek om de volgende onderwerpen: vlinder, prinses, piraat, Elsa, een superheld, draak, dolfijn, zeemeermin, slang, bloemen ontwerpen, papagaai, haai, giraf, dino, ridder en eenhoorn. We nemen altijd een schminkbord met voorbeelden mee zodat de kinderen zelf kunnen kiezen.
De meest gevraagde onderwerpen volwassenen zijn: bloemen, verschillende oog designs en een papegaai. Daarnaast zijn ontwerpen waarbij het hele gezicht onherkenbaar wordt geschilderd in een dier of monster populair.

Prijzen schminken draak

De prijzen voor het schminken zijn afhankelijk van het ontwerp, de locatie en aantal mensen die geschminkt worden. 

Schminken van 8 kinderen op een kinderfeestje is mogelijk vanaf € 75,- per uur (inclusief btw en gebruik van de materialen). Voor bedrijven is de prijs € 85,- per uur.

Informatie

 

Klein

Middel

Groot

 

Wilt u meer weten? of het schminken boeken? Laat het ons weten.  

Natascha aan het schminken

 

 

 

Wij gebruiken cookies