Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke verjaardag pas echt groot wordt als jij je als ouder geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering.

Uniek in Nederland: Alleen Sprookjesverjaardag biedt de feest garanties. Dit zijn garanties die het verjaardagsfeest voor jouw kind tot een succes maken.

De feest garanties van Sprookjesverjaardag:

Feestkist huren

Unieke feestkisten

Onze feestkisten bevatten super leuke spelletjes, verkleedkleren, versiering in het thema. We bieden deze aan voor maar € 65 euro omdat we geloven dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een fantastisch verjaardagsfeest te houden. Kiezen jullie voor het uitgebreide pakket dan ontvang je naast het bovenstaande bijvoorbeeld ook uitnodigingen, knutselmateriaal, diploma's en cadeautjes voor de gasten. Onze feestkisten zijn daarmee zeer uitgebreid.

Samenwerking met bijzondere locaties

Het is mogelijk om jouw kinderfeestje te geven op een hele bijzondere locatie. 

De huidige locaties die wij nu aanbieden zijn:
Een prinsessenfeest bij Kasteel Westhove in samenwerking met Terra Maris.
Een sprookjesfeest bij Kasteel Westhove in samenwerking met Terra Maris.
Een ridderfeest bij Kasteel Westhove in samenwerking met Terra Maris.
Een piratenfeest bij Camping de Meerpaal. 
Een Frozenfeest waarna de kinderen zich kunnen uitleven in de sneeuwspeeltuin van "Snowworld" Terneuzen.
Een Italiaans feest bij een pizzeria La Gonda.
Een brandweerfeest bij "De Jonge Veiligheidsopleidingen".
Een vliegfeest bij Aerolin

Mogelijkheid tot maatwerk

Wij kunnen ook een feest op maat voor u regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: een ander verjaardag thema, of bijvoorbeeld een bijzonder bord met de indeling van de dag voor kinderen die daar behoefte aan hebben. Wij kunnen alles voor jullie organiseren en uitvoeren. Eén van de vragen die we hebben gekregen was een speciaal Roodkapje en de wolf thema. Nieuwsgierig naar het feestje? klik hier

Bezorgen en ophalen van feestkisten mogelijk

Mochten jullie geen auto hebben en minder dan 150 km van Oost-Souburg af wonen, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij jullie thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent per km, exclusief eventuele tolgelden. Wanneer jullie meer dan 150 km van Oost-Souburg wonen dan reken we hiervoor een extra vergoeding. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. 

Begeleiders beschikken over relevante diploma's

Onze medewerkers hebben ervaring met de oppas op kinderen. Ons schminkteam is in het bezit van schminkcertificaten en beschikken over professionele schmink. 

Alles voor het feest op één adres te boeken

Wanneer jullie naast de feestkist ook graag willen dat we komen schminken, helpen bij de spelletjes, een thema taart regelen of een ruimte, dan is dit mogelijk. Jullie wenzen staan bij ons voorop. Naast het begeleiden en organiseren, verhuurt en verkoopt Elkedagfeest.nl ook andere artikelen om van een verjaardag een geweldig feest te maken!   

Zorgeloos feestvieren

Iedereen die wel eens een kinderverjaardag heeft gehad weet dat extra handen op zo'n dag heel fijn zijn. Wanneer jullie kiezen voor 1 begeleider dan kunnen we helpen met schminken, de spelletjes, fotograferen en andere dingen waar jullie mee te maken krijgt bij een kinderfeestje.  
Als jullie er voor kiezen om twee begeleiders in te huren hoeven jullie tijdens het feestje bijna niks te doen/regelen. Jullie kunnen gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging vrijwel geheel aan ons over. Aan het einde van de dag zijn jullie dan minder moe van het kinderfeestje. 

Voor de begeleiding van grotere groepen kinderen of evenementen kunen julie ook bij ons terecht. We verzorgen ook programma's voor een bruiloft, bedrijfsfeest, familiefeest of bij evenementen. We zorgen voor een geweldige dag voor de kinderen en de ouders kunnen daardoor zorgeloos genieten van het feest.

Feestkist huren