Huren van artikelen

De onderstaande feestartikelen kun je bij ons huren. De prijzen zijn per dag.

Feestartikel

Foto

Prijs p/d

Limonadefontein

Een échte blikvanger op ieder (kinder)feest!
Laat de kinderen hun eigen glaasje limonade tappen met super leuke limonade fontein

Limonade-machine € 8,-

Popcornmachine + Popcorn

Wat is nu een feestje zonder popcorn? Heerlijke popcorn hoort er bij tijdens een tof feestje. Met deze popcornmachine maak je binnen een handomdraai de lekkerste popcorn. Zo kunnen de kleine gasten genieten van heerlijke verse popcorn.

/Popcornmachine € 10,-

Suikerspinmachine + materialen

Wie houdt er nou niet van een heerlijke suikerspin, iedereen kent de grote roze suikerspin van de kermis. Met de suikerspinmachine kan dit nu ook thuis worden gemaakt.  Voor het maken van een suikerspin kan er gewoon kristalsuiker of gekleurd kristalsuiker worden gebruikt. Een heerlijke suikerspin in een handomdraai.

Suikerspin € 10,-

Chocoladefontein inclusief chocolade

Met dit chocoladefontein heb je een garantie voor een gezellige avond!  De chocoladefontein zorgt voor een exclusieve eet ervaring en is geschikt voor het dompelen in verschillende soorten fruit en gebak. Je hebt te maken met extra glad en vloeiend chocolade. Warme chocolade wordt vervoerd in een as naar de top van de fontein en stroomt continu langs de fontein.

Chcolade-fontijn € 10,-

Verkleedkleren

Alleen verkleedkleren nodig? Dat kan ook. We hebben naast de verkleedkleren van de thema's ook nog andere verkleedkleren. Én we kunnen een hele klist met verschillende verkleedkleren voor jullie samenstellen. 

Prinsessen-kleding € 5,- per kind. Groepskorting is mogelijk.   

Party tent

Ideaal voor feestjes en regelmatig gebruik. De zijwanden kun je naar keuze deels of helemaal weglaten, hiermee biedt de tent jou de mogelijkheid om de tent op te bouwen in de variant zoals dat het beste bij jouw feest of evenement past. Deze partytent heeft 2 ingangen, een grote en een kleine, die je beide gemakkelijk met een rits kunt sluiten

party-tent € 40,-

Een opblaasbaar kasteel

€ 25,-

De roze stoelovertrekken met strik te bestellen. De meiden vinden ze prachtig en ze beschermen ook nog eens jullie stoelen.

  2 euro per stoel

Huren van verkleedkleren voor 8 kinderen

  € 25,-

Fotograaf op het kinderfeestje

Een fotograaf € 50,-

Kinderstoeltjes of kindertafeltjes

stoeltjes € 2,-

Kinderstoeltjes voor in de auto (voor vervoer van de kinderen)

  € 2,50

Naast de thema's van de feestkisten hebben we ook een heel veel andere thema's voor jullie. Denk bijvoorbeeld aan een Mini of Mickey mouse thema. In deze thema's hebben we vaak wel bordjes, bekers, versiering en verkleedkleren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Feestkist reserveren

Tip

Wil je als ouder zelf ook verkleed, neem dan contact op met onze partner Costuumpje voor de mogelijkheden.

Welke feestkisten zijn er?

Feestkist reserveren

Borgsom

Schoonmaken en stomen van de verkleedkleren wordt gedaan door "Elkedagfeest.nl".

"Elkedagfeest.nl" vraagt een borgsom van € 50,- voor de feestkisten en de partytent. De borg voor de andere feestartikelen is € 10,- . De borgkosten krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen.