De feest garanties van Sprookjesverjaardag:

Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke verjaardag pas echt groot wordt als jij je als ouder geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering.

Uniek in Nederland: Alleen Sprookjesverjaardag biedt de feest garanties. Dit zijn garanties die het verjaardagsfeest voor jouw kind tot een succes maken.

Unieke feestkisten

Onze feestkisten bevatten super leuke spelletjes, verkleedkleren, versiering in het thema. We bieden deze aan voor maar € 65 euro omdat we geloven dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een fantastisch verjaardagsfeest te houden. Kiezen jullie voor het uitgebreide pakket dan ontvang je naast het bovenstaande bijvoorbeeld ook uitnodigingen, knutselmateriaal, diploma's en cadeautjes voor de gasten. Onze feestkisten zijn daarmee zeer uitgebreid.

Contact opnemen

Samenwerking met bijzondere locaties

Het is mogelijk om jouw kinderfeestje te geven op een hele bijzondere locatie. 

De huidige locaties die wij nu aanbieden zijn:
Een prinsessenfeest bij Kasteel Westhove in samenwerking met Terra Maris.
Een sprookjesfeest bij Kasteel Westhove in samenwerking met Terra Maris.
Een ridderfeest bij Kasteel Westhove in samenwerking met Terra Maris.
Een piratenfeest bij Camping de Meerpaal. 
Een Frozen feest waarna de kinderen zich kunnen uitleven in de sneeuwspeeltuin van Snow World in Terneuzen.
Een Italiaans feest bij een pizzeria La Gonda.
Een brandweerfeest bij De Jonge Veiligheidsopleidingen in Bruinise

Mogelijkheid tot maatwerk

Wij kunnen ook een feest op maat voor u regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: een ander verjaardag thema, of bijvoorbeeld een bijzonder bord met de indeling van de dag voor kinderen die daar behoefte aan hebben. Wij kunnen alles voor jullie organiseren en uitvoeren. We kregen erder een verzoek voor het maken van een Cars feest, een Lego feest, een poezen feest en een roodkapje en de wolf feest. Van deze laatste hebben we een filmpje gemaakt.  Nieuwsgierig naar het feestje? klik hier

Bezorgen en ophalen van feestkisten mogelijk

Mocht je geen auto hebben en je minder dan 150 km van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per km, exclusief eventuele tolgelden. Wanneer je meer dan 150 km van Oost-Souburg woont dan reken we hiervoor een extra vergoeding. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. 

Begeleiders beschikken over relevante diploma's

Onze medewerkers hebben ervaring met de oppas op kinderen, hebben een EHBO diploma en beschikken over een verklaring van goed gedrag. Ons schminkteam is in het bezit van schminkcertificaten en beschikken over professionele schmink. 

Alles voor het feest op één adres te boeken

Wanneer je naast de feestkist ook graag wilt dat we komen schminken, helpen bij de spelletjes, een thema taart regelen of een ruimte, dan is dit mogelijk. Jouw wens staat bij ons voorop. Naast het begeleiden en organiseren, verhuurt en verkoopt Elkedagfeest.nl ook andere artikelen om van een verjaardag een geweldig feest te maken!   

Zorgeloos feestvieren

Iedereen die wel eens een kinderverjaardag heeft gehad weet dat extra handen op zo'n dag heel fijn zijn. Wanneer je kiest voor 1 begeleider dan kunnen we helpen met schminken, de spelletjes, fotograferen en andere dingen waar je mee te maken krijgt bij een kinderfeestje.  
Als je er voor kiest om twee begeleiders in te huren hoef je tijdens het feestje bijna niks te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging vrijwel geheel aan ons over. Aan het einde van de dag ben je dan minder moe van het kinderfeestje. 

Voor de begeleiding van grotere groepen kinderen of evenementen kun je ook bij ons terecht. Er is een groeiende vraag naar kinderoppas tijdens een bruiloft, bedrijfsfeest, familiefeest of bij evenementen. We zorgen voor een geweldige dag voor de kinderen en de ouders kunnen daardoor zorgeloos genieten van het feest.

Contact opnemen

Welke feestkisten zijn er?

Welke feestkisten op bijzondere locaties zijn er?

Feestkist reserveren

Wij gebruiken cookies