Wat is "elkedagfeest.nl"?Natascha 100px

Bij Elkedagfeest kun je terecht voor alles voor een feest met kinderen. Elkedagfeest bestaat uit een aantal onderdelen:

  • Elkedagfeest - Entertainment op maat voor bedrijven en festivals, schminken en tijdelijke tattoo op evenementen, verhuur van feestartikelen
  • Sprookjesverjaardag - voor de kinderfeestjes van 1 tot 16 jaar.
  • Luxurykidsparty.nl - voor luxe kinderfeestjes. 
  • Bruiloftmetkinderen - voor de opvang en verzorging van kinderen bij de bruiloft.

Elkedagfeest.nl is gevestigd in de gemeente Vlissingen. We zijn vooral werkzaam in de provincie Zeeland. Woon je in een andere provincie in Nederland of in België en wil je toch graag dat we langskomen dan kan dat tegen een extra vergoeding.

Sprookjesverjaardag voor de kinderfeestjes

Sprookjesverjaardag is onderdeel van Elkedagfeest. We helpen je graag bij het organiseren van kinderfeestjes. Ouders die het druk hebben met hun gezin en werk kunnen eenvoudig gebruik maken van onze diensten en feestartikelen om hun kinderen een droomverjaardag te geven. Onze feestkisten bevatten niet alleen de verkleedkleren, versiering en spelletjes in het thema, maar ook bijvoorbeeld uitnodigingen, cadeautjes voor de gasten, knutselspullen, een cadeautje voor de jarige, tot zelfs pleisters in het thema. Onze feestkisten zijn daarmee zeer uitgebreid. Wanneer je naast de feestkist ook graag wilt dat we komen schminken, helpen bij de spelletjes, een thema taart regelen of een ruimte, dan is dit mogelijk. Jouw wens staat bij ons voorop. Naast het begeleiden en organiseren, verhuurt en verkoopt Elkedagfeest.nl ook andere artikelen om van een verjaardag een geweldig feest te maken!

Kinderworkshops en oppas bij feest of evenement

Kinderen kunnen ook bij ons terecht voor een creatief middagje, zodat jij even lekker de stad in kunt. Voor de begeleiding van grotere groepen kinderen of evenementen kun je ook bij ons terecht. Er is een groeiende vraag naar kinderoppas tijdens een bruiloft, familiefeest of bij evenementen. We zorgen voor een geweldige dag voor de kinderen en de ouders kunnen daardoor zorgeloos genieten van het feest.

Bedrijfsfeesten

Voor bedrijven verzorgen we activiteiten voor kinderen die aansluiten bij hun product of dienstverlening. Om de dienstverlening meer onder de aandacht te brengen of om gewoon meer omzet te draaien.
We bedenken marketing die specifiek gericht is op de kinderen. Deze verwerken we in activiteiten voor kinderen voor een bedrijfsevenement. Op deze manier passen de activiteiten beter bij de beleving van het evenement en kun je als bedrijf zelfs meer omzet draaien.

Eigenaar

Mijn naam is Natascha Hurks-Moerkoert en ik ben de eigenaar van Elkedagfeest. Na meer dan 10 jaar werkzaam te zijn geweest als beleidsmedewerker bij verschillende overheden, ben ik in 2017 gestart met Elkedagfeest. Hiervoor heb ik een aanvullende opleiding tot gastouder gevolgd. Daarnaast beschik ik over een EHBO diploma en een verklaring van goed gedrag. Wanneer er meerdere opdrachten zijn of we ingezet worden op grotere opdrachten dan neem ik andere medewerkers mee. Dit zijn altijd mensen die ervaring hebben met de oppas op kinderen (denk bijvoorbeeld kleuterjuf, medewerker  of stagaires van een kinderdagverblijf, of gastouder). Ons schminkteam is in het bezit van schminkcertificaten en beschikken over professionele schmink.

Contact en route

Kijk op onze contact pagina voor meer informatie over contact mogelijkheden.

Wij gebruiken cookies